Region Nord på museum.

Det var ikke medlemmernes høje alder, men det, at Peer Nielsen arbejder på Vendsyssel Museum, der gjorde, at man lørdag d. 13. august kunne mødes til "Derby" på dette sted.

14 medlemmer og ca. 4 gange så mange fugle havde fundet vej til Hjørring.

Vi startede kl. 10 med kaffe og rundstykker.

Peer orienterede kort om, hvad der skete i foreningen – Og derefter gik vi over til dagens væsentligste punkt: Bedømmelse af de medbragte fugle. Der var rigtig mange virkelig gode, og vi var på hårdt arbejde med at finde de bedste.

De dygtige vindere, der hver fik en flaske vin, blev: Farvekanarier – Thomas Carlsen (Hvid), Wictor Corneliussen (Rød) og Kaj Sørensen (Rød Mosaik). Figurkanarier – Hans Peter Jørgensen (Lizard), Niels Chr. Madsen (Gloster Consort) og Jens Ole Nielsen (Gloster Corona).

Mødet varede hele dagen. Til middag fik vi serveret en dejlig middag, som blev hentet ude i byen; og for at være sikre på, at ingen havde tabt sig denne dag, sluttede vi af med kaffe og kage.

Stor tak til Peer og Susanne, som stod for arrangementet, og også tak til Vendsyssel Museum for lån af dejlige, lyse lokaler.

Næste møde i regionen bliver onsdag d. 14. september kl. 18.30, hos. Ruth og Niels O. Kristensen, Fasanvej 28, 9500 Hobro.

Niels O.